My Friends...


I made this widget at MyFlashFetish.com.

Tuesday, 8 March 2011

Kawan oh Kawan....

assalammualaikum w.b.t
seperti biase,aku bersendirian lg ari neh...hidup aku sekarang hanye bertemankan angan2 dan impian..ke mane CINTA aku yg selame neh aku sanjung ?? tak ape lah,takdir.......tp kawan2 aku pernah ckp,kalau aku ade masalah,just bg tau diorang tp ternyate toh semue adelah kate2 HIPOKRIT dr diorang..wahai kawan2 ku,kalau benar korang semue dah tak anggap aku sebagai korang,terus terang je,aku okey..1 hari nnt aku akan pergi meninggalkan korang semue..aku hidup,bergantung pada ubat..2 hari aku tak makan ubat,tamat lah perjalanan hidup aku...tp kalau aku pergi pon,bukannyer bg ape2 kesan kat korang pon..ingat la,hidup neh bagai roda bro....kite tak akan selalu berade di atas..aku tak suruh pon korang melawat aku..cume aku harap korang call la aku sekali,tak boleh call,mesej...kalau tak boleh mesej pon,just 1 misscall,enough..tp langsung tak ade..aku dah tak ade tempat nak mengadu..ANA ?? die pon sibuk..entah la....jd,satu2 nye tempat utk aku mengadu adalah kepada ALLAH S.W.T..macam neh la manusie,mase ade tak dihargai,mase dah tak ade baru nak menyesal..lumrah alam ar toh...TERIMA KASIH sebab SUDI terime aku sebagai KAWAN korang suatu mase dulu...semoge korang sentiase bahagie.. = )
wassalam....................

3 comments:

  1. bkn..diorang dah xperlukan aku..
    toh la hakikatnya..........

    ReplyDelete
  2. x bek cakp cam 2...
    masing2 sibuk 2..
    ya la da kwan hg smbng ijzah la pa la..
    x mau la sedih2 k...

    ReplyDelete

leave your comment here..i will reply A.S.A.P :)